Gyors bélyegzőkészítés a PrintPix Nyomdánál

Béylegző webshop

Gyakran Ismételt Kérdések

 

 

Még nem volt bélyegzőm. Milyet kéne használnom?

A választ itt megtalálja.

Hogyan tudom megrendelni a bélyegzőmet?

Megrendelheti webáruházunkban , vagy e-mail en keresztül, esetleg személyesen a 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt.

Meg tudom várni a helyszínen, amíg elkészül a bélyegzőm?

Nem hívhatnánk gyors bélyegzőkészítő webáruháznak az oldalt, amennyiben ez nem így lenne. Természetesen megvárhatja a helyszínen is, a Budapest, III. kerület Bécsi út 171. szám alatt reggel 9.00-től este 18.00-ig. Egy komplett bélyegző elkészítése 5 és 10 perc közé esik.

Bármekkora betűméretet használhatok?

Bár webáruházunkban szabad kezet kap a tervezés során, mégis azt ajánljuk 6-os betűméretnél kisebbet ne használjon sehol, mert sajnos a bélyegző lenyomatán nem lesz olvasható.

Le tudom cseréltetni csak a szöveglemezt? Amennyiben meg szeretné változtatni bélyegzője lenyomatát, gyorsan ki tudjuk cserélni azt. Ebben az esetben párnacsere is ajánlott. A párnák általában hamar felveszik a velük használt szöveglemez formáját, akkor is ha nem használjuk a bélyegzőt. Ezért a szép és kontrasztos lenyomat érdekében a párnacsere elengedhetetlen a szöveglemez cseréjénél.

Meddig elég egy párna?

Egy párna körülbelül 2000 lenyomat készítésére alkalmas.

Halványodik a lenyomat. Mit tegyek?

A lenyomat halványodásának két oka lehet:

  • 1. Aktívan használja a bélyegzőt, és kezd fogyni a párnából a festék.
  • 2. Ritkán használja a bélyegzőt, kezd kiszáradni a festék.

A cégem logóját is rárakhatom a bélyegzőre?

Igen! A bélyegző megszerkesztésekor lehetősége van képek feltöltésére bizonyos típusoknál. Amennyiben nem akar, vagy nem tud időt szakítani a tervezésre, küldje át a kívánt szöveget bélyegzőkészítő munkatársunk számára (csabi.ibolya@printpix.hu), aki ingyen összeállítja Önnek a lenyomat tervet.

Hogyan jutok hozzá a megrendelt bélyegzőhöz?

Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, úgy futárszolgálattal küldjük ki Önnek a rendelt bélyegzőt. Ha készpénzes fizetést választ, akkor személyesen a III. kerület, Bécsi út 171. szám alatt veheti át a bélyegzőket. Ha előreutalással fizet, Ön választhat: vagy személyesen veszi át, vagy futárszolgálattal küldjük ki Önnek a bélyegzőket.

 

Amennyiben nem talált kérdésére választ, tegye fel személyesen bélyegzőkészítéssel foglalkozó munkatársunknak >>

belyegzo.lap.hu | trodat.lap.hu | irodaszer.lap.hu